A Servitec

 

 

KÜLDETÉS

 

Hozzájárulunk bolygónk agrárgazdasági erőforrásainak fenntartható felhasználásához és ezáltal az emberek optimális táplálkozásához és egészségéhez. 

 

Méréseken túlmutató analitikai műszereket biztosítunk felhasználóink számára, hogy a minőség javítása, valamint az élelmiszergyártás és a mezőgazdasági termelés optimalizálása révén adjunk értéket partnereink működéséhez.

 

 

TÖRTÉNET
 

A Servitec Kft. 2019-ben ünnepelte 30 éves fennállását. Ez idő alatt nagy szakmai tapasztalatra tettünk szert a mezőgazdasági, élelmiszeripari, labortechnikai és minőségbiztosítási dedikált analitikai műszerek forgalmazásában, üzembe helyezésében és eladásukat követő szervíz szolgáltatásaikban. Ezt bizonyítja a több száz referenciahely, az elégedett ügyfelek és a stabil név, ami a Servitec Kft.-t jellemzi.

 

A cég által forgalmazott műszerek döntő többségében a minőségbiztosítás és ellenőrzés folyamatába épülnek be és ez által biztosítják a költséghatékonyabb és optimálisabb termelést, növelve annak minőségét és a gyors befektetési megtérülés után nyereséget termelve tulajdonosaik számára.  A cég fennállása óta foglalkozik a dán FOSS cég dedikált analitikai megoldásaival.

 

Termékskálánkba tartozik az Infratec™ műszercsalád, ami a gabona vizsgálat és osztályozás szempontjából a világon az első számú választás az infravörös közeli transzmisszió elvén működő gabona elemző műszerek közül. A legelterjedtebb a több mint 300 referenciahellyel rendelkező Infratec™ 1241-es.

 

A gyors és reprezentatív mintavétel elengedhetetlen a gabonaipar számára. Erre a célra az olasz DV által gyártott Stork pneumatikus mintavevők automatizált rendszere a legalkalmasabb, ami egyenesen a hídmérlegen álló teherautó autójáról veszi a mintákat ISO szabvány szerint, ezáltal garantálja a megfelelő mintavételi eljárást.

 

Takarmány beltartalom vizsgálatra dedikált NIRS™ DS2500 és DA1650 NIR takarmány beltartalom elemző műszereink állnak rendelkezésre.

 

Laborműszereink közé tartozik az automatizált Kjehldahl eljárást végző Kjeltec™ nyersfehérje és nitrogénvizsgáló műszercsalád, a Soxhlet extrakció automatizált változatát használó Soxtec™ nyerszsír elemző műszercsalád, és a Vendee-i és Van Soest rostvizsgálati módszerek kielégítésére céljából kifejlesztett Fibertec™ rost analizátor műszercsalád.