Skip to main content

Infratec 1241, a világviszonylatban legismertebb gabonaanalizátor

Total Fat Solution: SoxtecTM 8000 és HydrotecTM 8000    Ajánlatkérés

A FOSS Total Fat Solution automatizálja és leegyszerűsíti a teljes zsír meghatározás analízisét. Az összeállítás tartalmaz egy extrakciós egységet és egy hidrolízis egységet. Továbbá egyedi, FOSS által kifejlesztett szűrőrendszert, mely mindkét egységgel kompatibilis. A FOSS Total Fat Solution segítségével megvalósítható savas hidrolízis és oldószeres extrakciós egybeágyazott eljárás. A rendszer lecsökkenti az emberi tényezőkből fakadó potenciális hibákat teljes zsírmeghatározás közben, költséget csökkent és tökéletesíti a mintakezelést a feltárás alatt. Nagyban növeli az analizálható minták mennyiségét.

A Soxtec integrálta a teljes zsír meghatározást

A FOSS teljes zsírmeghatározása integrálódott egy teljes folyamatban. Három fő egysége van a folyamatnak: Hyrotec8000 hidrolízis egység, Soxtec8000 extrakciós egység és a HydroCap ami mindkét egységgel kompatibilis. Az extrakciós egység külső vezérlővel rendelkezik, és széles skálája létezik a kiegészítőknek.

A Hydrotec8000 egység elvégzi az automata savas hidrolízis feltárást. Általánosan a labor hidrolízis egységek 6 állomást tartalmaznak, amik nagy férőhelyet igényelnek. A Hydrotec8000 szakít ezzel a hagyománnyal. A Hydrotec8000 12 férőhellyel rendelkezik és helyigénye is csekély.

Oldószerek adagolása és eltávolítása automatikusak, pumpák segítségével történik, ami biztonságosabbá teszi a folyamatot. A hidrolízis után a minták és a HydroCaps egy speciális tartószerkezet segítségével szállítható az extrakciós egységhez.

A szűrők semleges anyagból készültek, ami hidrolízis alatt megtartja, extrakció alatt átengedi a mintát.

A Soxtec8000 egy teljesen automatikus berendezés. Total Fat folyamat során hidrolízist követően a HydroCaps áthelyezhető az extrakciós egységbe, ami elvégzi a négy extrakciós folyamatot: főzés, átmosatás, oldószer visszanyerés és automata leállás.