Skip to main content

Infretec 1241, a világviszonylatban legismertebb gabonaanalizátor

Stork pneumatikus gabona mintavevők      Ajánlatkérés

Gabonavizsgálat szempontjából a mintavétel nagyon fontos lépés. A Stork gabona mintavevő szonda a leggyorsabb és legegyszerűbb módja annak, hogy nyitott trélerről, pótkocsiról távirányító és videókamera segítségével mintát vegyünk. A mintavevőt kiválóan lehet alkalmazni különböző karakterű és minőségű termékek azonosítására mint például, gabona, lisztek, hüvelyesek, tápok, pelletek 16 mm-es átmérő, vagy 30mm-es hosszúságig, illetve szabadon folyó anyagok esetében.

Ez az oka annak, hogy a Stork mintavevők kiválóan alkalmasak takarmány malmok, gabona malmok, sörfőzdék, lepárlók, gabona - és vetőmag kereskedők, állateledel gyártók és egyéb gabona- és takarmányipari feldolgozóüzemek mintavételi feladataira.

A mintavételi egységet úgy tervezték, hogy homogén, reprezentatív mintát lehessen venni gabonákból és különböző granulátumokból annak érdekében, hogy a legmegbízhatóbb mintát lehessen vizsgálni az áru beérkezése után fél perccel.

A készülék 350°-ban forgatható, kitolható és visszahúzható, emelhető és süllyeszthető, miközben a hidraulikus rendszernek közsönhetően a készülék gyors mozgása egyenletes lesz és mellőzi a rángó mozgást.

A mintát a hídmérlegre való ráállás után egy kézzel is le tudjuk venni, így a súlymérés a mintavétellel egy időben kivitelezhető.

Három mintavételi módszer lehetséges:

1. Spirális szonda

2. Egyszerű szívó szonda

3. Dupla szívó szonda