Skip to main content

ServiCare - Megelőző Karbantartási Szolgáltatás

Tisztelt Partnerünk,

A ServiCare Karbantartási Szolgáltatás a legjobb módja a műszerek teljesítményének és megbízhatóságának fenntartásához, továbbá a legegyszerűbb út a beruházás megtérülésének  bebiztosításához.

A rendszeres megelőző karbantartás növeli a műszer élettartamát, egyúttal lehetővé teszi a szükséges műszer beállítások, hitelesítések és tesztelések elvégzését is. Szervizmérnökeink szükség szerint kicserélik azokat a nagy igénybevételnek kitett alkatrészeket, amelyek későbbi meghibásodása további költséges üzemzavarhoz és javítások szükségességéhez vezethet. A ServiCare Karbantartási Szolgáltatás egyfajta nyugalmat kínál, annak tudatában, hogy a lehető legjobban karban tartja műszerét és védi a befektetését.

A ServiCare Megállapodás pénzügyi előnyei hasonlíthatók egy biztosítási szerződéshez, azzal a jelentős különbséggel, hogy a Karbantartási Megállapodás célja nem kárenyhítés, hanem a kár megelőzése. A rögzített kedvezmények a műszer karbantartási költségeket tervezhetőbbé teszik és segítenek megtakarítani a drágább javíttatások költségeit.

Amennyiben Ön is érdekelt egy ilyen megállapodás létrejöttében, a gyors válasz e-mail megírásához kérjük kattintson IDE