Skip to main content

Rólunk mondták

"A FOSS műszerekkel analitikai szempontból meg vagyunk elégedve. A kezelők betanítása megfelelő volt minden műszer esetén. A kezelhetőségük könnyű, a műszer leírások jók, a szervizszolgáltatás megfelelő. A jártassági vizsgálatokban való részvételünk alapján, a készülékekkel jó vizsgálati eredményeket tudunk kapni. A készülékekkel, a korábbi vizsgálatokkal összehasonlítva rövidebb analízis idők érhetők el, így üzemeltetésük gazdaságosabb."

Dr. Wágner László

Egyetemi docens

Pannon Egyetem, Georgikon Kar


„A Servitec Kft-vel üzleti kapcsolatunk több mint 20 éves múltra tekint vissza, ami azt jelzi, hogy elégedettek vagyunk a szolgáltatásaikkal. A tőlük vásárolt készülékeket szakmai és gazdasági szempontból megfelelőnek tartjuk, illetve a szerviz által nyújtott gyors és szakszerű szolgáltatással is meg vagyunk elégedve.”

Molnár Lajos

Kirendeltség vezető

SGS Hungária - 

Ezen idő alatt a repcemag termés jellemzőinek változása miatt a repcemag spektrumok feltöltése kapcsán kellett csak „találkoznunk” a Servitec kollégákkal, akik segítőkészen bővítették az applikációt, hogy még pontosabb méréseket tudjunk végezni.

A Zöldolaj BB Zrt.-nél az üzemben gyártási paraméterek ellenőrzése is az Infratec gép használatával történik, jelenleg 110 000 körüli mérésszámnál tartottunk, amikor meghibásodást tapasztaltunk.

A hiba jelzésétől számított 1 napon belül helyszíni ellenőrzésre megjelent a Servitec kollégája, majd alkatrész beszerzése miatt elvitte a készüléket és az alkatrész beérkezése utáni napon már itt a Zöldolaj laborban beüzemelte a gépet. Köszönjük az együttműködésüket és hatékonyságukat."

Szita Edit

Logosztikai és laborvezető

Zöldolaj BB Zrt.


"A Cargill Magyarország Zrt. már  több mint 20 éve kiváló kapcsolatban áll a  Servitec Kft-el,.

Először csak az Akkreditált laboratórium műszerezettségbe volt jelen a NIR/NIT készülék, és  mivel rendkívül elégedettek voltunk a kimagasló szolgáltatással és a forgalmazott műszerekkel, tovább bővítettük műszerparkunkat az Infretec készülékekkel,több saját telepre is beszereztünk.

A Cargill Magyarország Zrt.-nél  legfontosabb, hogy megbízható és pontos kalibrációval rendelkezzenek a gyorsmérők, hatékonyan- megbízhatóan történjenek az átvételek, ezért nagyon hasznos számunkra a NIR készülékek mindennapos használata. Fontosnak tartjuk, hogy a fellépő hibákat a Servitec   a lehető legrövidebb idő alatt orvosolja, szervizelések mindig pontosan a megbeszélt időpontba történnek.

A Servitec munkatársainak segítségére sokat támaszkodhattunk, szakmai felkészültségük kimagasló.

Ezt a jó munka kapcsolatot kívánjuk a jövőben is fenntartani."

Andrics Anita

Minőségirányítási vezető

Cargill Magyarország Zrt.


"Az Önöktől vásárolt gabona analizátorról, csak pozitívan tudok nyilatkozni. Bátran merem állítani, hogy ez a beruházás rövid időn belül megtérül. Szövetkezetünk  1400 ha-on gazdálkodik elsősorban kalászos gabonák, illetve olajos növények termesztésével foglalkozunk. Jelentős árbevételt érünk el az előbb említett növények termésének értékesítéséből, felvásárlásából illetve, ezen termények tisztításából, szárításából. Ez az eszköz lehetőséget ad arra, hogy már a betakarításkor olyan információkat szerezzünk azonnal a termés minőségéről, ami lehetővé teszi a termények minőség szerinti elkülönítését, és ez által nagyobb árbevétel elérését. Amióta üzemeltetjük az INFRATEC analizátort a környéken gazdálkodó és velünk kapcsolatban lévő gazdálkodók is nagyobb bizalommal  fordulnak felénk, hiszen a szemük láttára, pillanatok alatt megtörténik a termény minősítése."

Horváth Ottó

Ügyvezető

Mindenes Mezőgazdasági és Kereskedelmi Kft.


„Nógrádi Sándort még a nyolcvanas évek elején ismertem meg, majd csak jóval később a FOSS műszereket. Mára már a két név összeforrt, mikét a hozzájuk tartozó jelzők is: becsületesen, kiszámíthatóan, kitartóan teszik a dolgukat.”

Tóth Béla

Igazgató

Gyermelyi Zrt.


"Közel 7 éve használjuk az INFRATEC 1241-es analizátort. A gyors vizsgálat és a pontos vizsgálati eredmények lehetővé tették, hogy már beszállításkor a mérlegen úgy csoportosítsuk a termelők búzáit, hogy minőségi osztályok szerint tudjuk raktározni.

A kukorica felvásárlást és minősítést nagyon megkönnyíti, hogy kiváltja a  „szárítószekrényes” hosszadalmas vizsgálatokat.

A szervizelésnél a 400 km-es távolság nem akadály, mert évente az egyszeri karbantartás és a szezon előtti -  évjárathoz igazodó -  kariblálás elegendő, hogy több ezer vizsgálatot megbízható pontossággal végezzünk el.

A géppel végzett vizsgálatok előnye nemcsak munkában és időben térül meg, hanem értékesítési biztonságot és kontrollt biztosít a vevővel szemben."

Márton Miklós

Ügyvezető

Nábrád Holding Kft.


Kövérné Németh Ildikó

Gyermely Tojás Kft.

 

<p style="\&quot;text-align:" justify;\"="">