Aratás előtti gabona elemző kampány

Kedves Partnerünk, meglevő és leendő Felhasználónk!

 

Látszólag egy lehetetlen időszakban szólítjuk meg Önöket.

 

A koronavírus járvány tömeges fertőzési szakaszában, amikor a gazdaság pangása, válságközeli állapota miatt a túlélés az elsődleges szempont, beruházásokra alig merünk gondolni. Ez érthető, de azt is tudjuk, hogy minden válságot általában fellendülés követ, tehát okosan, „előre kell menekülnünk”.

 

Érvényes ez a gabonapiacra, a gabonaipar feldolgozó szegmenseire és felhasználóira is. A járványtól függetlenül a kalászosok és a repce betakarításra kerülnek, optimista, de reális jóslatok szerint addigra talán a járvány is elvonul felettünk.

 

Meggyőződésünk szerint a kialakuló piaci „vákuumban” az ország kenyerének előállításához és az export igények kielégítéséhez, a takarmányipar kiszolgálásához a gabona megbízható minősítésének kitüntetett szerepe lesz.

 

A Foss Analytical (Dánia) és képviseletét ellátó Servitec Kft. hosszú évek óta a NIR alapú gabona gyorsvizsgálat piacvezető szervezetei, Infratec műszerünk különböző változatai széles körben ismertek és használtak.

 

              

                                                                           Infratec™ 1241                                                     Infratec™

 

2020. április 1.-től betakarítás előtti kampányt indítunk az Infratec™ 1241 Gen3 műszerünkre rendkívül előnyös feltételekkel, továbbá piaci bevezetésre kerül az Infratec™ vadonatúj fejlesztésű modellje, ennek első beszerzői is különleges kedvezményre jogosultak. Régi műszerük ezen modellekre történő lecserélése esetén egyedi konstrukciót dolgozunk ki.

 

Kérjük, jelezze érdeklődését a lenti űrlapon!

 

 

200 partnerünk (gabona felvásárló szervezetek, növénytermesztő cégek, egyetemek, kutatóintézetek) több mint 300 Infratec műszert használ.

Íme, néhány kiemelt referencia: