Servitec - Koronavírus tájékoztató

 

Az új koronavírus (COVID-19) nagyban befolyásolja mindannyiunk életét. A mezőgazdasági munkák, az élelmiszeripar és a laboratóriumi szegmens nem állhat meg, hiszen ez súlyos következménnyel járna mind Magyarország, mind pedig az egész bolygó populációjára nézve. Ennünk kell. 

 

Együtt érzünk Önökkel, hogy ebben a néha kilátástalannak tűnő időszakban is ugyanúgy kell teljesíteniük, mintha semmi probléma nem lenne.

 

A Servitec Kft. elhivatott, hogy ezekben a nehéz időkben is kiszolgálja partnereit és biztosítsa az Önök által használt analitikai és mintavételi berendezések akadálymentes működését és a hozzájuk tartozó szervíz-szolgáltatást. Tartjuk magunkat ahhoz az elvhez, hogy amíg az Önök munkája tart, addig a miénk sem fejeződik be.

 

A helyzet komolysága és féken tartása érdekében azonban nekünk is változtatásokat kellett bevezetnünk a napi ügyvitelben. Adminisztratív oldalról otthonról dolgozunk, míg az irodában ügyeleti rendszert vezettünk be, hogy mindig legyen valaki, aki igény esetén ott tartózkodik. Így meg tudjuk oldani az alkatrészellátást és mindig van valaki aki az irodai telefont kezeli.

 

Ennek ellenére - mivel a kommunikációnk online és telefonos platformokra helyeztük át – a kommuikációban és az ellátási rendszerben csúszások fordulhatnak elő, ezért szeretnénk kérni türelmüket.

 

Szeretnénk kérni, hogy segítsék munkánkat azzal, hogy adott ügyekben az illetékes személlyel veszik fel a kapcsolatot:

 
Alkatrész, tartozék és fogyóeszköz rendelés

 

Végh Katalin +36 30 298 6902
katalin.vegh@servitec.hu

 

Hibabejelentés

 

Beck Tamás +36 70 907 8693
hibabejelentes@servitec.hu

 
Értékesítés, ajánlatkérés
 

Nógrádi Krisztina +36 30 509 5037
ajanlatkeres@servitec.hu

 

Minden egyéb ügyben

 

info@servitec.hu

 

Segítségüket előre is köszönjük!

 

Bízunk benne, hogy a járványnak minél előbb vége lesz, minden visszaállhat a rendes kerékvágásba, elkezdhetjük elhárítani a károkat és újult erővel még hatékonyabban végezhetjük munkánkat.

 

Vigyázzanak magukra és szeretteikre!
Mindenkinek jó egészséget kívánunk!

 

Üdvözlettel,
A Servitec Kft. csapata