Skip to main content

Infratec Kampány 2019

Ajánlatkérés

Közeleg a gabona-betakarítási szezon!

FOSS Infratec™ gabonaelemző-műszer kampány indul

A Foss Analytical világviszonylatban piacvezető a NIR gyorsvizsgáló műszerek területén. Immár 30 éve a Foss (Tecator) jelent meg elsőként a NIR transzmissziós megoldásával, amely lehetővé tette darálás nélkül a szemes termények egy percen belüli, nagy pontosságú vizsgálatát.

Azóta az Infratec™ műszercsalád és a kalibrációk folyamatos fejlesztésével, ez a NIR megoldás a gabona termelők és kereskedők megkerülhetetlen eszközévé vált.

Bár a piacon ma már több, hasonló elven működő műszer elérhető, a sztenderd, megbízható forrás továbbra is a Foss Analytical és kizárólagos képviselete, a Servitec Kft.

A mára már tökéletesen kiforrott komplex megoldás – Infratec műszer, kalibrációk, kapcsolt szolgáltatások – további hozzáférése céljából értékesítési kampányt hirdetünk az aratási szezon előtt!

Kampányunk fő elemei:

  • a műszer működési, kezelési biztonságának teljes körű garantálása. Négy év garancia az optikai főegységre (monochromátor), két év teljes körű garancia a műszerre
  • a piacon elérhető legmegbízhatóbb kalibrációk biztosítása az MSZ 6387:2017 gabona NIR szabványnak megfelelően
  • csatlakozási lehetőség a Magyar FOSSnet Grain, Infratec™ kalibráció frissítő hálózatához
  • aratási ügyelet, gyors szervízszolgáltatás
  • speciális kampányár 2019.06.30.-ig több alternatívában!

Kérjen mielőbb ajánlatot az alábbi linken, vagy lenti elérhetőségeinken, hogy a szezon előtt, június végéig leszállíthassuk és üzembe helyezhessük az Ön Infratec™ műszerét!

www.servitec.hu

info@servitec.hu